perjantai 13. joulukuuta 2013

Tankotanssia Dreamillä Suomen mestarin Henriikka Roon opastuksella



Tänään oli Tanssikoulu Dreamillä avoimet ovet eli sai käydä maksutta kokeilemassa eri tunteja.
Mukava päivä saatiinkin aikaan =)

Dreamin porukkaa ja Henriikka
Suomen tankotanssin mestari Henriikka Roo saapui myös meille vierailulle. On huippua että hän tuli meidän tanssikoululle.
Henriikka piti esityksen jota sai tulla katsomaan.
Esitys oli huippu hieno! Huikean taitava mimmi!!!

Tämän jälkeen alkoi tankotunti Henriikan ohjauksella ja tästä sitten loppuhuipennuksena oli meidän Dreamin porukan tankotunti =)


Kivaa oli vaikka meillä onkin hyvin eritasoista porukkaa eli todellakin osalla oli aivan ensikerta ja toiset sitten opettavat tankoilua. Itse en ole pitkään aikaan tehnyt mitään tankojuttuja. Ja voikin sanoa että jotain mielessä oli mutta aika paljon oli unohtunutkin. eli oikeastaan suurin osa. Kivaa oli silti pitkästä aikaa vähän  kokeilla.  Hih ja mikä parasta mun ihana valmentaja oli myös mukana tankoilemassa ja ensi kertaa ja hyvin meni =)


Tankotanssia kannattaa kokeilla se on kivaa! Lajina kuin mikä tahansa muukin harjoittelulla tulee tuloksia ja pääsee tavoitteisiinsa.
Tässä huomaa että lihaksia tulee tässäkin harrastuksessa =) Henriikalla on kyllä aika hyvässä kunnossa selkä ja käsivarret =) On tietysti muutenkin loistokunnossa mutta että lihasta löytyy.  Upea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti