maanantai 9. joulukuuta 2013

Hiusjuttuja, joulujuttuja, käyntikorttia, valmennusjuttuja vähän kaikkeee =)



Joulu lähestyy ja lahjat pitäisi saada hankittua. Niitä ei tietenkään just silloin niitä muiden toiveita satu löytymään kaupasta =(
Viikonloppuna käytiin siskon kanssa Kuopiossa shoppailu reissulla mutta aikalailla tyhjin käsin palattiin, ei ainuttakaan joululahjaa löytynyt... eli paniikkia tiedossa vielä lahjojen suhteen!

Itselle löysin ihanan pinkin pipon sekin tosin ihan täältä Joensuusta ja tarpeeseen tuli tänään, on niin kylmä.
Se on ihanan värinen pinkki ja timanteilla tietty!
Sit laitoin myös hiuksiin pesussa pois lähtevää väriä. Tuolla saa nopeasti jotain pientä ja kivaa hiuksiin =)
Sen pitäisi lähteä yhdessä pesussa pois,mutta on käynyt niinkin että on muutamankin pesun kestänyt aikaisemmin. johtunee vaaleasta tukasta. Helppo ja nopea laittaa, näitä löytyy useissa eriväreissä.
Vaaleanpuaninen on nyt hetken juttu odotan nimittäin mun ystävälle aikaa, sitten tehdään jotain uutta hiuksille. Olen aika huono kokeilemaan mitään uutta ja ihmeellistä hiuksiin. Pelkään että epäonnistuu, mutta tällä kertaa olen rohkea, toivottavasti ainakin...



PT-palvelut
Jenna suunnitteli myös viikonloppuna käyntikortin mun pt-palveluille.
Tuli kiva, ainakin mun mielestä. Kortti tulee olemaan kaksipuoleinen toisella puolella on sitten höpinää palveuista...
Teen nyt harjoitustöinä asiakkaita Dreamin kautta. Eli halpaa on =)
Aikaa voi varata puhelimitse tai emaililla, eka tapaaminen jossa kartoitetaan asiakkaan tavoitteet ja katsotaan mitä voin tarjota on maksuton ottipa mitään palvelua tai ei.

Tykkään tosi paljon tästä hommasta =)
Ottakaa rohkeasti yhteyttä =)



 MUN VALMENTAJA

Mulla itsellä vaihtui valmentaja tässä hiljattain. Koin sen tähän hetkeen sopivaksi ajatukseksi ja näin ollen uuden valmentajan ohjeilla on jokin aika nyt menty.
Jossain vaiheessa tulee miettiä onko mikä itselle parasta kehittymisen kannalta  ja mennä eteenpäin. Tämä oli mulle hyvin hyvin vaikea päätös. Tottakai jos edellinen valmennussuhde on kestänyt parikin vuotta niin vaihtaminen on vaikeaa =( 
Huomenna saankin itse uudet treenit jeeee!!!!!!
Odotan jo innolla =) jaloilla aloitetaan =)

Jatkossa treenien suhteen kiinnitetään erityishuomiota jalkapäivien liikkeissä, koska polvi vaivaa edelleen ja se vaatii nyt erityistarkkailua liikkeissä. Kaikkea ei enää voi tehdä =( kielto on mm. ei polvillaan saa olla, eikä syvää kyykkyä.

No mutta näillä mennään. voi sitä treenata silti vaikka rajoitteita löytyisikin. Välillä mietin paljon ja pelkään paljon että joutuisi lopettamaan kokonaan liikkumisen polven takia, mutta ei se niin ole. Hyvä valmentaja löytää kyllä sopivat liikkeet =)


Työjuttuja...
Meillä on Dreamillä perjantaina avoimet ovet ja tankotanssin Suomen mestari Henriikka Roo tulee meidän tanssikoululle =)
Hienoo nähdä miten upea esitys sieltä on tulossa. Katsomaan voi tulla ihan kuka vaan =) ja kokeilemaan tanssitunteja muutenkin.
Laitan sitten kuvia tuosta päivästä tänne =)

Aikamoinen hässäkkä muutenkin menossa Dreamin puolella koska myös oppilasnäytös lähestyy. Se on sitten ensiviikolla ja kaikki täytyisi saada valmiiksi ja muistaa vielä kaikki mahdollinen. Siitä tulee kivaa kyllä. ja ensimmäistä kertaa saan itse olla katsomon puolella, ihan mielettömän hienoa kerrankin katsoa esitys rauhassa eikä videolta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti