sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset: hömppää siskon kanssa ja salijuttuja =)

Menin perjantaina mun siskon Tiinan luokse yöksi. Meillä oli sovittu että Jenna ottaa aamulla vähän kuvia.
Jenna on Tiinan kaveri ja opiskelee graafista puolta. Jenskuli on tehnyt meille SB.lle ja Dreamille mainokset, käyntikortit ja aika paljon juttuja mihin tarvii osaavaa suunnittelijaa. Jenna kuvaa harrastuksenaan ja tässä tällä kertaa tulleita otoksia:





Sunnuntai vierähtikin aika kätevästi salilla ja poseharkoissa.
Meillä oli Virpin kanssa sovittu treenit ja sen jälkeen mentiin harjoittelee poseerausta. Itse menin jo vähän aikaisemmin salille lämmittelemään ja venyttelemään. Mulla on todella jumissa mm. lonkankoukistajat =( Venyttely jää joskus vähemmälle vaikka se olisi tärkeää. Nyt täytyisi aloittaa oikein kunnon teho venyttelyt. Oon älyttömän jäykässä kunnossa tällä hetkellä ja en koskaan ole vetrein tyyppi ollutkaan =( Nilkat ovat myös päässeet pahasti jumiin nekin täytyisi saada hieman paremmin liikkumaan, vaivoja riittää siis...





Virpin kanssa on mukava treenata, tykkään kovasti.
Oli aikamoinen onni kun tutustuttiin Virpin kanssa =)
Hirveen paljon yhteisiä juttuja löytyy, ei olla siis tunnettu kovin kauaa mutta urheilu yhdistää ja asutaan aikalailla sanotaan että melkein naapurissa. Tää tarkoittaa sitä että hyvin pääsee lenkkeilee yhdessä ja talvella tietysti hiihtämään.
Virpi on myös menossa tulevaisuudessa kisaamaan mutta eri sarjaan. Poseerauksia harjoitellaan yhdessä vaikka sarjoissa onkin erilaiset asennot. 

Ja perjantaina löysin parit megamakeet jumppaleggarit!!! Kävi kyllä tuuri olin etsinyt sen tyyppisiä leggareita jo kauan joten olin super innoissani =)

 Tänään oli yhdet päällä. Ei ehkä näy just niin hyvin kun pitäs mutta ne toiset on vielä hienommat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti