perjantai 22. marraskuuta 2013

Tankotanssi

Dreamille tulee tankotanssin Suomen mestari Henriikka Roo 13.12 esiintymään, pitämään tankotunnin sekä tämän jälkeen jatkaa myös henkilökunnan kanssa yksityistankotunnilla.

Tämä on huippu tilaisuus meille Dreamiläisille motivoitua lisää ja oppia uutta.
On hienoa nähdä Henriikka Roo meidän omassa koulussa, wautsi!!!
Tässä Henriikan videoita:
http://youtu.be/jkgFaFCHNng
http://www.youtube.com/watch?v=kWZN0viEJ9w

Itse olen myös harrastanut tankotanssia ja käynyt koulutuksia. Tosin viimeaikoina tankoilu on ollut unohduksissa ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa jäänyt saliharrastukselta tankoiluun. Ehkä saan kunnon innostuksen päälle tuolloin?

Kannattaa siis tulla katsomaan Henriikan esitys Dreamille klo.16.30.
Tosiaan jos olet miettinyt tankotanssin aloittamista niin nyt olisi hyvä mahdollisuus tulla kokeilemaan samaisena päivänä klo.16.45-17.45.
Tunnille on rajoitettu paikkamäärä, mutta on jäljellä. Niitä voi varata 044 5100 080 tekstarilla ihan, hinta tunnille 25 €.



Mitä tarvitset tankotunnille?
Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Esimerkiksi verkkarit ja T-paita sopivat tälle tunnille mainiosti. Jos haluatte tunnillanne kokeilla tangolle kiipeämistä kannattaa laittaa lyhyet shortsit pitkien housujen alle, muutoin pitkät housut ovat tunnille sopivin vaihtoehto. Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Kenelle sopii?
Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään, kokoon tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita.

 Tankotanssi on hauskaa suosittelen kokeilemaan!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti